Ongelmasta ratkaisuun

Elämme aikaa, jolloin myyjän vastuu etenkin omakotitaloa myydessä on suuri. Paljon puhuttu viiden vuoden vastuu on iskostunut asunnon ostajien mieleen ja sitä käytetään varsin surutta hyödyksi. Osa vaateista on aiheellisia, mutta kuten kaikessa toiminnassa, niin myös tämän suhteen tulee vastaan ylilyöntejä.

On syy mikä hyvänsä, niin kaupateon jälkeen riitelyyn ajautuva asuntokauppa on aina epämiellyttävä tilanne molempien osapuolien kannalta. Tilanne on stressaava, eikä vähiten epäselvän lopputuloksen johdosta. Riitelyn välttäminen on syy numero kaksi, miksi lähdimme tarjoamaan vuokra-asuntoja. Syy numero yksi on yksinkertaisesti se, että haluamme tarjota sisäilmaltaan puhtaita koteja vuokra-asumiseen ja miksei ostettavaksikin.

Etsimme jatkuvasti uusia ongelmakohteita ostettavaksi.

Toimintamme ajatuksena on ostaa kiinteistöjä, jotka voimme omien tutkimuksiemme pohjalta todeta korjauskonseptiimme soveltuvaksi. Myynti on myyjälle riskitöntä, sillä ostamme vain kohteita jotka korjaamme kuntoon. Syitä ongelmakohteen myymiseen voi olla monia. Yhdelle korjaustoimet voi olla liian työläät tai vaikeat, toisella rahatilanne voi olla ajautunut ongelmiin, kolmannen omat kiireet ei anna myöten tehdä korjauksia ja neljäs haluaa lähteä hiukan aikaisemmin eläkkeelle, mutta asua silti samassa paikassa niin pitkään kuin haluaa.

Myynti on myyjälle riskitön – kohde ei kävele käräjäoikeuden muodossa vastaan.

Kaikkia näitä yhdistävä tekijä on siinä, että myyjä voi myynnin jälkeen muuttaa kohteesta pois tai jatkaa asumista vuokralaisena kun korjaustyöt on tehty. Jos myyjä haluaa jäädä vuokralaiseksi, on tulevaan vuokraan mahdollista vaikuttaa remontin tasolla. Mitä laadukkaammat materiaalit ja ratkaisut, sitä korkeampi vuokra. Myös perustason sisältö on riittävä, sillä talon varustelua voidaan myöhemmin parantaa erillisen sopimuksen mukaisesti. Mahdollisuuksia on yhtä monia kuin myynnin syitä, eikä yksikään ole toistaan parempi tai huonompi.

Jos kiinnostuit ajatuksesta, niin ota yhteyttä yhteystietolomakkeemme kautta täältä.

https://www.sisailmatutkijat.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s